​Bofællesskabet Huset - her er der plads til alle

​​Faste rutiner ✔ - Rolige omgivelser ✔ - Stabilt og fast personale ✔ 

Hverdagen i Huset​

Beboerne i Huset har hver deres dagsrytme med forskellige gøremål.

Om formiddagen tager vi hul på dagens opgaver. Nogle skal afsted på arbejde, ud at løbe, besøge distriktspsykiatrien, til læge/tandlæge, købe ind, foretage telefonopkald m.m.

Hver beboer, såfremt de er i stand hertil, har et område af fællesarealet i Huset, de har ansvar for at gøre rent en gang om ugen. Beboeren er som udgangspunkt, selv ansvarlig for at gøre rent på eget værelse eller i egen lejlighed.

Omkring middag samles vi i spisestuen og spiser frokost sammen. Det giver ofte anledning til hyggelige snakke om alt mellem himmel og jord; film, gamle dage, aktiviteter ud af Huset, politik, holdninger og ikke mindst: Hvad skal vi have at spise i aften?

I løbet af eftermiddagen kommer beboerne fra egne lejligheder til Huset for at drikke kaffe, se fjernsyn, vaske tøj, snakke og hygge i det omfang den enkelte har lyst til at være en del af fællesskabet. Det er også om eftermiddagen, sammen med en medarbejder, der bliver købt ind til aftenens fællesspisning, som de beboere der er i stand hertil, på skift er ansvarlig for.

Aftensmaden bliver tilberedt mens der hygges og snakkes på kryds og tværs. Her vælger mange beboere at få en dybere snak med personalet. Det kan være om helt elementære hverdagsproblemer til større refleksioner over livet. Det er i øvrigt altid muligt at lave konkrete aftaler om et møde/snak/ besøg, når der er behov.

Omkring kl.18.00 står aftensmaden på bordet, og de beboere der bor i egen lejlighed, tager typisk hjem her efter.

​Firma

Fonden Bofællesskabet Huset

Læs vores persondatapolitik her

CVR: 29856109

Kontakt

Telefon: 44 98 13 44

E-mail: huset@skjulet2.dk