​Bofællesskabet Huset - her er der plads til alle

​​Faste rutiner ✔ - Rolige omgivelser ✔ - Stabilt og fast personale ✔ 

Socialpædagogisk opholdssted med trygge rammer

Bofællesskabet Huset i Bagsværd nær København og Roskilde er et socialpædagogisk opholdssted med trygge rammer og fagligt veluddannede medarbejdere.

Formålet med et ophold på et socialpædagogisk opholdssted som vores er, at få borgeren/beboeren til at gennemgå en modnings- og selvstændiggørelsesproces via en socialpædagogisk indvirkning og via hjælp til bearbejdning, forståelse samt håndtering af egne psykiske problemer.

Struktureret hverdag på et socialpædagogisk opholdssted

​Vi tager udgangspunkt i miljøterapi og anerkendende pædagogik. Beboeren påvirkes ikke bare af diagnosticering, behandling og pleje, men også af samfundet omkring og os som socialpædagogisk opholdssted som helhed.

Konkret skal beboeren på et socialpædagogisk opholdssted lære at strukturerer sin hverdag, således han eller hun kan omgås andre mennesker på en konstruktiv måde, og således han eller hun kan træffe beslutninger vedrørende egne forhold. Derfor har vi fokus på den enkelte beboers fremdrift og udvikling.

​Vi ser det enkelte menneske som et individ, der skal fungere i det omkringliggende miljø, på et socialpædagogisk opholdssted som vores og i resten af samfundet.

Målet er at hæve livskvaliteten for den enkelte beboer, og vores udgangspunkt er beboerens ressourcer og kompetencer. Det sker ud fra en kognitiv og anerkendende pædagogisk tilgang, hvor fokus er funktionstræning og recovery.

Vi har fokus på den enkelte beboers mål, ønsker, håb og motivation. Derfor inddrager vi beboeren i vores observationer ved synlige fremskridt og tilbageskridt.

​Beboerne inddrages som medspiller, når der opstår bekymringer eller undren i forhold til beboerens adfærd og udvikling.

Vi holder til i en større etplans villa på 260 m2, hvor der er fem værelser til beboelse, fire toiletter med badeværelse, en stor opholdsstue med pejs og et stort køkkenalrum samt et træningsrum og vaskekælder.

Kontakt os gerne for at aftale et eventuelt møde hos os

​Du er meget velkommen til at få mere at vide eller til at besøge os for at se et socialpædagogisk opholdssted som vores. Du kan kontakte os på telefon 44 98 13 44 eller på huset@skjulet2.dk.​

Kontakt os her, og hør nærmere om bostedet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Fonden Bofællesskabet Huset

Læs vores persondatapolitik her

CVR: 29856109

Kontakt

Telefon: 44 98 13 44

E-mail: huset@skjulet2.dk